عمر کنه کبوتر چقدر است؟

02177646282 تلفن تماس
عمر کنه کبوتر
عمر کنه کبوتر 2 تا 4 سال است و در واقع عمر کوتاهی دارند، اما در هر بار تخم گذاری تعداد زیادی از آنها تکثیر میشوند. تخم های قهوه ای در محل تاریک و لای درزها میمانند تا زمانی که به لارو تبدیل شوند.
رادین تک
رادین تک

عمر کنه کبوتر چقدر است؟ حتما تا به حال کنه ها را از نزدیک مشاهده کرده اید یا لااقل اطلاعاتی درباره آنها دارید، اما شاید به عمر آنها فکر نکرده باشید. در این مقاله میخواهیم به بررسی عمر کنه کبوتر و خصوصیات آنها بپردازیم. با ما همراه باشید. 

عمر کنه کبوتر و چرخه زندگی آنها

عمر کنه کبوتر 2 تا 4 سال است و در واقع عمر کوتاهی دارند، اما در هر بار تخم گذاری تعداد زیادی از آنها تکثیر میشوند. تخم های قهوه ای در محل تاریک و لای درزها میمانند تا زمانی که به لارو تبدیل شوند. لاروها 6 تا 11 روز از بدن میزبان تغذیه میکنند. کنه ها مدت زیادی در حالت نحف نمیمانند و به سرعت بالغ میشوند و این چرخه تکرار میشود.

عمر کنه کبوتر

خصوصیات کنه کبوتر

کنه کبوتر یکی از انگلهایی است که میزبان آن کبوتر است و از خون کبوتر تغذیه میکند. اما متاسفانه در غیاب کبوتر از خون انسانها استفاده میکند. خونخواری این آفات میتواند در انسان علائمی مانند التهاب، خارش، حساسیت؛ تورم و قرمزی ایجاد کند. این کنه ها در ایران به علت رفتار انسانها با کبوتران و زندگی با آنها بسیار شایع است. 

کنه ها برای رشد و تولید مثل خود نیاز به انرژی و خونخواری دارند. این جانوران در هر بار تخمگذاری 4 تا 6 دسته تخم میگذارند که هر دسته شامل 100 تا 150 تخم است. یک کنه ماده بالغ در طول عمر خود میتواند هزاران تخم بگذارد. 

کنه ها روی بدن میزبان خود زندگی میکنند اما تخم های آنها در محل درزها و شکاف ها میمانند. 

این آفات شبها تغذیه میکنند و روزها پنهان میشوند.

در صورتی که تعداد زیادی از آنها روی کبوتر باشند و در واقع به آن حمله کنند، موجب مرگ کبوتر میشوند.

پیشگیری از ورود کنه کبوتری به داخل منزل

بیشترین راهی که کنه های کبوتر میتوانند به داخل منازل نفوذ کنند لانه سازی کبوتران در اطراف خانه است. زمانی که کبوتران دارای کنه لانه سازی میکنند، کنه ها در داخل لانه میمانند و در صورتی که کبوتر لانه خود را ترک کند، به دنبال غذای مورد علاقه خود (خون) به داخل منزل راه پیدا میکنند. بنابراین بهترین روش برای پیشگیری از ورود کنه ها، جلوگیری از لانه سازی کبوتران و بستن توری روی درها و پنجره هاست. در صورتی که در خانه خود کبوتر اهلی نگه میدارید باید هر چند مدت به دامپزشک نشان دهید.

پیشگیری از ورود کنه کبوتری

مبارزه با کنه کبوتر

بهترین راه مبارزه با کنه کبوتر سمپاشی آنهاست. بنابراین در صورت مشاهده این آفات قبل از آن که آلودگی بیشتری تولید کنند باید از شرکتهای سمپاشی درخواست خدمات کنید. توجه داشته باشید هرگز به طور خودسر اقدام به سمپاشی این جانوران نکنید، به دلیل این که ممکن است تنها وقت خود را هدر دهید و آلودگی های بسیاری با استفاده از سم ایجاد کرده باشید، بدون این که حتی تعدادی از کنه ها از بین رفته باشند. بنابراین سمپاشی کنه ها را به متخصصان این کار بسپارید تا با خیالی راحت شاهد از نابودی آلودگیها باشید. برای اطلاعات بیشتر مقاله دشمن کنه کبوتر را مطالعه کنید.

بهترین شرکت سمپاشی که میتوانیم به شما معرفی کنیم، شرکت رادین تک است که با نیروهایی حرفه ای، کاربلد و با تجربه به طور تخصصی به مبارزه با آفات میپردازند. برای آگاهی از قیمت ها و نحوه کار میتوانید با کارشناسان شرکت رادین تک تماس بگیرید.



امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید