سمپاشی پشه ، قیمت سمپاشی پشه

02177646282 تلفن تماس
سمپاشی پشه به همراه هزینه
طرح کنترل پشه ها با مدیریت حرفه ای آفات شروع می شود که بازرسی کامل و شناسایی نوع پشه ها را در بر میگیرد . هنگامی که بازرسی و شناسایی شرکت سمپاشی کامل شود ، کارکنان مدیریت آفات یک طرح کنترل را تهیه می کنند که توصیه و کمک برای کاهش توزیع پشه و هم استفاده از محصولات شیمیایی ضروری را  ارائه می دهند .
رادین تک
رادین تک

تقریبا همه ما متفق القول پشه را به عنوان مزاحم ریزنقشی می شناسیم که نیش میزند، نیش زدگیش باعث خارش میشود و برای دفع کردنش اغلب باید بوی بد حشره کش را تحمل کرد؛ و بدتر از آن ویروسهایی مانند تب زرد،مالاریا وغیره است که این شکارچیان می توانند انتقال دهند.

اگر در محیطی شاهد تعداد زیادی پشه هستید، برای دریافت خدمات سمپاشی پشه با ما تماس بگیرید.

 

سمپاشی پشه در شرکت سمپاشی رادین تک

طرح کنترل پشه ها با مدیریت حرفه ای آفات شروع می شود که بازرسی کامل و شناسایی نوع پشه ها را در بر میگیرد . هنگامی که بازرسی و شناسایی شرکت سمپاشی کامل شود ، کارکنان مدیریت آفات یک طرح کنترل را تهیه می کنند که توصیه و کمک برای کاهش توزیع پشه و هم استفاده از محصولات شیمیایی ضروری را  ارائه می دهند .

که بهترین کار برای جلوگیری از انتشار آنان همان سمپاشي پشه می باشد. شرکت سمپاشی رادین تک با در نظر گرفتن عوامل دخیل در قیمت سمپاشی اقدام به ارائه خدمات سمپاشی با بهترین قیمت می کند.

رادین تک با مجوز رسمی وزارت بهداشت و استفاده از استانداردهای لازم در استفاده از سموم همواره کوشیده است آرامش و آسایش را برای شما به ارمغان بیاورد.

 

سمپاشی پشه

سمپاشی پشه خاکی

به دلیل طولانی بودن سیکل تخم تا تخم و حساس بودن پشه ها نسبت به اکثر سموم غالباً یک نوبت سمپاشی در سال جمعیت آنهارا به خوبی کنترل کرده و در این فاصله قادر به تجدید جمعیت خود نیستند .

استفاده از توریها و پشه بندهایی با سوراخهای ریز برای در و پنجره و هنگام استراحت مفید خواهد بود.

شرکت رادین تک آماده ارایه خدمات سمپاشی پشه در تهران و کرج می باشد .

 

سم برای پشه خاکی

شرکت سمپاشی حرفه ای رادین تک ارائه دهنده ، سمپاشی ، طعمه گذاری،  شرکت ها ، منازل، ساختمان، سازمان ها؛ سمپاشی سوسک ،ساس، موش و... مي باشد. سمپاشی پشه خاکی یکی از خدمات سمپاشی رادین تک می باشد.

 

سمپاشی پشه به صورت حرفه ای

پشه‌ ها از خانواده حشرات دو بال به نام کولیسیده می باشند، بدن آنها از سه قسمت سر، سینه و شکم تشکیل شده است. پشه ماده معمولا بزرگتر از نر است و خرطوم آن طویل‌ تر بوده و مناسب مکیدن خون است، شاخک های پشه نر پر پشت بوده اما شاخک های پشه ماده نخ مانند و دارای چند موی اندک است.

طول عمر این حشره 10 تا 7 ماه می‌ باشد.آنها جانورانی خون سرد هستند بنابراین قادرند در فصول سرد و یا حتی تا 6 ماه به خواب زمستانی بروند و زنده بمانند.

پشه نر نیش نمی زند و فقط پشه ماده است که برای تولید و نمو تخم های خود نیاز به پروتین دارد، خرطوم و نیش پشه ماده از دو کانال مجزا تشکیل شد، یکی مجرای بزاقی و دیگری برای مکیدن این حشره، هنگام مکیدن خون یک ماده ضد انعقاد کننده خون ترشح می کند تا خون حین مکیدن لخته نشود.

پشه ماده در هر بار گزش بیش از 2 برابر وزن خود خون می مکد، چنانچه گیرنده های شکم پشه ماده غیر فعال گردند، پشه آنقدر خون می مکد تا بمیرد.کلیه خدمات مربوط به از بین بردن و سمپاشی پشه در شرکت رادین تک انجام می گیرد.

 

روشهای مبارزه و کنترل پشه ها

سمپاشی پشه

روشهای مهم مبارزه با پشه ها عبارتند از :

  1.  مبارزه و محافظت فردی
  2.  روشهای فیزیکی و مکانیکی مبتنی بر اصول مهندسی محیط زیست یا روشهای محیطی
  3.  سمپاشی پشه (مبارزه شیمیایی)
  4.  مبارزه بیولوژیکی
  5. مبارزه ژنتیکی 

از بین بردن آفات توسط متخصصان ما ،با هدف حداکثر تاثیر و حداقل قیمت صورت می گیرد که مانع آسیب رسانی به انسان ،گیاهان و شرایط محیطی می شود.

1. مبارزه و محافظت فردی :

یکی از ساده ترین و مؤثرترین روش مبارزه با پشه ها و بیماریهای منتقله توسط آنها ایجاد محافظت فردی در مقابل گزش پشه هاست .

این عمل از طریق نصب توری برای در و پنجره ها ، هواکشها و کانالها ، استفاده از پشه بند در مناطق آلوده ، هنگام خواب در هوای آزاد و استفاده از ترکیبات دور کننده پشه   بخصوص در طول شب و هنگام خواب و استراحت انجام می گیرد .

همچنین سمپاشی پشه با استفاده از حشره کش های پیرتیروئیدی و حشره کش هایی با خاصیت تدخینی بالا  که دارای خاصیت تاثیر فوری (knock Down) هستند به صورت اسپری و بمبهای آئروسل روشی مفید ولی هزینه بر برای سمپاشی منزل  و محلهای کوچک است که انسان را برای مدت کوتاهی از گزش پشه ها محفوظ می دارد .

2- روشهای فیزیکی و مکانیکی یا روشهای محیطی :

هدف این روشها محدود کردن و از بین بردن لانه های لاروی و یا تغییر شکل آنهاست به طوری که برای رشد لارو پشه مناسب نباشد .

اقدامات مهم جهت دستیابی به این اهداف عبارتند از : زهکشی ، خشک کردن باتلاقها ، پر کردن چاله ها و گودالهای آبهای راکد و هرز آبهای سطحی و گاهی نیز جریان دادن به آبهای راکد و از بین بردن پوشش گیاهی درون آبهای راکد که برای گونه های خاصی مناسب است ( البته اقدام اخیر ممکن است چنین آبهایی را برای گونه های دیگری مناسب سازد که چنانچه این گونه ها ناقل باشند، اقدام مفیدی نخواهد بود ) روشهای فوق در دراز مدت بسیار مفید ، با ثبات و دایمی هستند ولی در عین حال روشهایی پر هزینه بوده و انجام آنها در توان سازمانهای دولتی و با بودجه های بالا است .

3- سمپاشی پشه (مبارزه شیمیایی) :

این روش می تواند علیه لارو و یا بالغ انجام گیرد . برای سمپاشی لارو پشه  از سموم لاروکش (Larvicide)  با کاربرد وسیع است ، همچنین از سموم عالی مصنوعی که ممکن است به صورت گرانول ، پودر و امولسیون تهیه و مصرف شوند استفاده می گردد .

از دیگر مواد لاروکش روغنها هستند که ممکن است طبیعی مثل گازوئیل و نفت سفید و یا مصنوعی و تجاری  باشند . روغنها هم از طریق فیزیکی ( با مسدود کردن سوراخهای تنفسی باعث خفگی لاروها می شوند ) و هم از طریق جذب شدن باعث مسمومیت و مرگ لاروها می شوند.

برای سمپاشی پشه بالغ از سموم شیمیایی آلی و بادوام و به روش ابقایی (Residual sprying) استفاده می شود . برای این منظور از سموم متعددی  به میزان 2gr/m2 ، گامکسان 0/4gr/m2 ، بایگون 2gr/m2 و مالاتیون و فنیتون به میزان 1/5gr/m2 استفاده می شود .

در این حال باید تمام سطوح داخلی ساختمان ها و منازل در سطح وسیع در مناطق تحت کنترل سمپاشی شده و در سال بسته به میزان دوام سم ، 2 تا چهار نوبت تکرار شود . سمپاشی پشه (مبارزه شیمیایی) سریع ترین راه کنترل پشه ها بخصوص در زمان اپیدمی بیماریهای منتقله می باشد .

4- مبارزه بیولوژیک :

مفهوم مبارزه بیولوژیک استفاده از عوامل بیماریزا و دشمنان طبیعی یک موجود به منظور از بین بردن و کنترل جمعیت آن است . مبارزه بیولوژیک با توجه به این که آلودگی محیط زیست را به همراه ندارد و نسبتاً کم هزینه است و از طرف دیگر معمولاً در محیط تثبیت می شود ، سالهاست نظر متخصصین حشره شناسی و علوم زیستی را به خود جلب نموده است .

از عوامل مهم و مفید کنترل بیولوژیک پشه ها که غالباً در مرحله لاروی مؤثر هستند می توان به ماهیهای لاروخوار گامبوزیا (Gambozia) که در آبهای کم عمق رهاسازی می شوند و همچنین به باکتریهایی مثل Basillus torengiensis سروتایپ14 که کاربرد وسیعی در بسیاری از مناطق دنیا پیدا کرده و دارای اسپورهای حاوی کریستال سمی و کشنده برای لارو پشه هاست اشاره کرد .

5- مبارزه ژنتیکی :

این مبارزه که بیشتر روی حشرات ناقل مختلف در بهداشت موفقیت آمیز بوده ،کنترل مگسهای مولد میاز استفاده زیادی شده است . ایجاد ناسازگاری سیتوپلاسمی و تبدیل پشه های ناقل به غیر ناقل از طریق وارد کردن ژن های ناسازگار به آنها و رهاسازی این پشه ها در طبیعت به منظور جایگزین کردن جمعیت غیر ناقل با ناقل از دیگر روشهای مبارزه ژنتیکی هستند .

 

اقداماتی که پس از اتمام سمپاشی حرفه ای باید صورت گیرد:

  1.  توجه داشته باشید که ،تنها پس از هوادهی می توانید به محل باز گردید.
  2.  در صورت آغشته شدن مواد غذایی و آب به مواد سمی،از مصرف آن خودداری کنید.
  3.  پس از سمپاشی و بازگشت به محل تمامی راه های جریان هوا،در و پنجره ها را باز بگذارید.
  4.   به این نکته توجه داشته باشید؛ سم تا زمانی که مرطوب است و کاملا خشک نشده می تواند مسمومیت ایجاد کند.
  5. با مشاوره با کارشناسان زمان مناسب برای ورود به محیط را مشخص کنید تا دچار مسمومیت توسط بخار و ذرات معلق ناشی از سم نشوید.
  6. خانمهای باردار،کودکان ،افرادی که دچار بیماری قلبی، کلیوی، حساسیت های پوستی و... هستند؛ برای  حضور در محل سمپاشی شده طبق توصیه ی کارشناسان عمل کنند.
  7. کنترل جهت اطمینان از نتایج بدست آمده با استفاده از روش های پاک سازی محیط ، بهبود شرایط وساختمان وسایراقدامات،زیر نظرمتخصصان سمپاشی رادین تک صورت می گیرد.


امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید